Dost mu Düşman mı - Frenemies 720p (Türkçe Dublaj) [Disney Channel Filmleri]

http://img03.blogcu.com/v2/images/orj/b/r/i/bridgit-mendler/bridgit-mendler_133811653367.jpg

Tür: Dram, Gençlik
Yılı: 2012
Konu: Frenemies Disney Channel Orjinal Filmi,3 hikayeden oluşur.Konusu arkadaşlıktır.Her 3 hikayede Avalon Greene, Bella Thorne ve Halley Brandon, Zendaya bulunmaktadır.
Jake,Murray ve Julianne
Filmin ilk hikayesidir,Jake ve Murray çok iyi arkadaşlardır,fakat aralarına Julianne girene kadar.Julianne Jake 'i ödevi için kullanmak istemektedir ama Murray bunu anlar ve Julianne'ye kötü davranır,bu yüzden Murray ve Jake düşman olur.Sonunda Jake Julianne'nin onu kullandığını anlar ve Murray ile tekrar dost olurlar.
Avalon ve Halley
Filmin 2. hikayesidir.Avalon ve Halley Geekly Chic adında bir internet sitesi açmışlardır.Bu internet sitesini bir şirket almak ister,en iyi haberi yazan kişi kazanacaktır,bu yüzden Avalon ve Halley düşman olurlar.En sonunda şirkete 1 haber götürürler ve şirket Geekly Chic 'i almaktan vazgeçer.Daha sonra Zamane Gençleri adlı programa çıkarlar ve siteleri ünlü olur.
Savannah ve Emma
Filmin 3. hikayesidir.Savannah 3 kardeşi olan kaykaycı kızdır ve ilk hikayedeki Jake'e aşıktır.Bir gün kendine ikiziymiş gibi benzeyen Emma ile karşılaşır ve 1 haftalığına yer değiştirirler.Daha sonra birbirlerinin hayatlarına uyum sağlayamadıkları için tekrar kendi hayatlarına devam ederler.

Bunu Paylaş :

Yorum Gönder


 

Copyright © 2011-2013. xLazine Film ~ Film izle, Online Sinema, 720p film izleme siteniz - All Rights Reserved
Tema tasarımcısı Yesil Z